Pâine albă rustică delicioasă din propria ta bucătărie, preparată rapid, fără nevoie de dospire sau așteptări îndelungate, din ingrediente ușor de folosit.
Pâine albă rustică delicioasă din propria ta bucătărie, preparată rapid, fără nevoie de dospire sau așteptări îndelungate, din ingrediente ușor de folosit.
Dacă este important pentru tine și familia ta să consumați o pâine care să semene cu pâinea tradițională, atât la aspect, cât și la gust, atunci acest amestec de făină este creat special pentru tine!
Este un amestec de făină cu un gust echilibrat, din care putem savura pâinea fără gluten și paleo fără a fi copleșiți de arome puternice și caracteristice. Este ușor de digerat, oferind o senzație de sațietate de lungă durată și este o sursă bună de fibre. Se prepară o pâine naturală, fără arome neplăcute.
Conținut redus de carbohidrați
Conținut redus de carbohidrați
Gust neutru
Paleo, fără lactate, fără zahăr adăugat, fără porumb, fără grâu, fără cereale, fără soia, fără gluten, fără drojdie, fără aditivi, fără conservanți.
Fără ouă: Nu
Dacă cauți o replică perfectă a pâinii albe tradiționale, trebuie neapărat să te familiarizezi cu această delicatesă fără compromisuri!
Este preparată din tipuri de făină paleo, care se potrivesc foarte bine atât la textură cât și la gust, așa că din acest amestec fantastic poți face o pâine albă cu o crustă crocantă și un interior moale, fără arome neplăcute.
*Produs cu un conținut de carbohidrați redus cu aproximativ 30% față de făinurile generale fără gluten cu un conținut ridicat de amidon.
Pentru a obține o aromă mai rafinată, folosim praful nostru de copt fără fosfați, dezvoltat special, în loc de bicarbonat de sodiu cu gust amar.
Recomandăm cu căldură celor care, după ce au încercat pâinile cu multe făinuri din semințe și gust de ou, doresc în sfârșit să consume o pâine cu gust neutru. Este atât de asemănătoare cu pâinea de casă din făină de grâu!
Este o alegere bună pentru începători și pentru cei cărora le-ar plăcea să se îndrepte către o alimentație sănătoasă.
Datorită compoziției favorabile de fibre și carbohidrați, și cei care sunt la dietă, diabetici, persoane cu rezistență la insulină sau sensibilitate la gluten pot consuma fără grijă, dacă doresc să se bucure de pâine fără restricții.
Datorită conținutului echilibrat de fibre, poate avea un efect benefic asupra digestiei și încetinește absorbția carbohidraților, astfel având și efecte fiziologice favorabile asupra organismului nostru. Face parte din amestecurile noastre cu un conținut moderat de fibre.
Poate fi folosit pentru a face sandvișuri reci, sandvișuri calde, toast, chifle, croissante, baghete și poate fi consumat alături de feluri de mâncare preparate sau salate.
Poate fi congelat atât feliat, cât și întreg.
Se păstrează în frigider 4-5 zile.
Ingrediente: amidon de tapioca, migdale măcinate (decojite), făină de cassava, făină din fibră de bambus, făină din semințe de psyllium, pudră din albuș de ouă deshidratate prin spray, agent de reglare a acidității: tartratul de potasiu, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, sare de Himalaya.
Alergenii sunt evidențiați cu litere îngroșate.
Ca toate produsele noastre, amestecul de făină pentru pâine albă rustică este cu conținut redus de carbohidrați, fără gluten, fără lactate, fără soia, fără cereale, fără drojdie, fără zahăr adăugat, fără konjac, fără făină de cocos, și este complet liber de toate tipurile de aditivi, coloranți, arome, intensificatori de aromă și conservanți.
Este un produs 100% natural și realizat din ingrediente naturale, un produs artizanal din Ungaria.
Conține doar zaharuri și fibre care apar în mod natural.
Ambalat manual în atelierul nostru garantat fără gluten.
Produs într-o unitate care folosește semințe de susan și nuci.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Pentru prepararea pâinii sunt necesare doar ingrediente umede; pachetul conține toate celelalte ingrediente necesare.
Amestecul de făină este suficient pentru a prepara o pâine de aproximativ 420 de grame.
Ingrediente:
Amestecă 3 ouă M (aproximativ 165 g) cu 80 ml apă, 20 ml suc de lămâie proaspătă și 10 g grăsime lichidă, adaugă amestecul de făină și, de preferat, amestecă cu un tel timp de aproximativ 2-3 minute (sau cu o lingură, dar încearcă să încorporezi cât mai mult aer). După o odihnă de 30 de minute, frământă aluatul pe o suprafață presărată cu puțină făină. Formează-l în forma dorită. Presară puțină făină pe exterior pentru a obține un aspect rustic și o crustă crocantă, apoi crestează-l de 4-5 ori.
Coace pâinea la partea de sus și de jos (fără ventilare) la 200 de grade timp de 20 de minute, apoi redu temperatura la 180 de grade și mai coace timp de 45 de minute (timpul poate varia în funcție de cuptor).
Lasă să se răcească pe un grătar, abia după aceea poți să o feliezi.
Date
Conținut de carbohidrați: Conținut scăzut de carbohidrați
Energie (kJ): 1 389,9 kJ
Energie (kcal): 333,1 kcal
Grăsimi: 4,4 g
din care acizi grași saturati: 0,7 g
Carbohidrați: 44,3 g
din care zaharuri: 1,1 g
din care polioli: 0 g
Proteine: 14,1 g
Fibre: 21 g
Sare: 3,4 g
Cod produs: 5999887064555
Greutate: 205 g/buc.