Vitamine – A, B1, B2, C; Zinc, magneziu, potasiu, fier, calciu, antociani
Ingrediente valoroase:
Vitamine – A, B1, B2, C; Zinc, magneziu, potasiu, fier, calciu, antociani
Ingredientele sale active își sporesc reciproc efectele. Consumul de vișine reduce nivelurile de acid uric, reducând astfel riscul de artrită. Vișinele conțin mai multe antocianine decât orice alt fruct. Acest compus are efecte antiinflamatorii, reduce durerile articulare și reduce riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, diabet de tip 2 și cancer. Vișinele sunt utile pentru uzura cartilajelor, dureri musculare, fibromialgie, febră musculară, hipertensiune arterială și tulburări de somn. De asemenea, este folosit pentru a îmbunătăți performanța fizică, ca diuretic și pentru a îmbunătăți digestia.
Snack de vișine LOLO
Cireșele uscate sau dezhidratate pot fi adesea o alegere ideală pentru un stil de viață mai sănătos sau ca înlocuitor al dulciurilor nesănătoase, deoarece sunt extrem de bogate în antioxidanți, precum și în vitamina C și fibre, fiind o alegere perfectă ca gustare în timpul călătoriei.
Informații despre produs
Conține o mulțime de vitamine, inclusiv A, B, E; Fosfor, calciu, sodiu, fier, magneziu, ẞ-caroten, potasiu. Vitamina E are efecte grozave de catifelare a pielii și anti-îmbătrânire. Vitamina A protejează ochii și este esențială pentru menținerea vederii bune. Vitamina B sustine sistemul nervos, prezenta sa este importanta pentru mentinerea performantelor mentale. Magneziul este esențial pentru menținerea unui sistem nervos sănătos, iar ẞ-carotenul sporește vigilența sistemului imunitar.
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina soarelui.
Compoziţie
Cireșe uscate
Valori nutriționale la 100 g
Valoare energetică 1528 kJ/360 kCal
Grăsimi 0,6 g
inclusiv acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 82 g
inclusiv zaharuri 63 g
Proteine 3,3 g
sare 0,02 g
Fibre g
Fabricat in Ungaria