Cu acest amestec de făină dorim să răsfățăm iubitorii de produse de patiserie dospită. Am reușit să creăm o făină de bază, care oferă o experiență armonioasă și neutră în gust, asemănătoare cu aluatul tradițional (din făină de grâu), pe care îl putem adapta în funcție de stilul nostru de viață sănătos. Poți prepara produse de patiserie delicioase și rapide, fără drojdie.
Paleo, fără lactate, fără zahăr adăugat, fără porumb, fără grâu, fără cereale, fără soia, fără gluten, fără drojdie, fără aditivi, fără conservanți, Fără ouă, poate fi preparat și fără ouă.
Aluatul este dospit, modelabil, întins și ușor de gestionat. Gustul natural este delicios, fără a avea un gust neobișnuit specific paleo... Imaginează-ți o prăjitură dospită sărată sau dulce și transformă-ți visul în realitate cu acest amestec de făină!
*Produs cu un conținut de carbohidrați redus cu aproximativ 30% față de făinurile generale fără gluten cu un conținut ridicat de amidon.
Poți realiza cu ușurință toate prăjiturile tale preferate dospite, fie ele sărate sau dulci, pâine, produse de patiserie sau croissante, utilizând acest ingredient versatil. Este făina de bază pentru bucătăriile dietetice.
Amestecul de făină este destinat iubitorilor de aluaturi dospite. Este ideal pentru cei care doresc să revină la delicioasele și pufoasele prăjituri dospite ale bunicii în stilul lor de viață sănătos sau în dieta lor. Uneori, își doresc să aducă pe masa de dimineață o ruladă cu cacao proaspăt coaptă, un cozonac cu gem sau o delicioasă plăcintă cu pizza, pentru bucuria întregii familii.
Recomandăm cu căldură acest produs pentru pachetele de gustări ale copiilor școlari și pentru mesele rapide de la birou. Poți prepara cu el prăjituri foarte asemănătoare cu cele tradiționale, pufoase și delicioase.
Este o alegere bună pentru începători și pentru cei care doresc să inițieze un membru al familiei la o alimentație sănătoasă.
Recomandăm cu căldură celor care sunt la dietă, susținătorilor stilului de viață paleo și celor care pun accent pe o alimentație simplă, dar sănătoasă și variată.
Datorită compoziției favorabile de fibre și carbohidrați, poate fi consumat și de persoanele care sunt la dietă, diabetici și cei cu rezistență la insulină. Prăjiturile preparate din acest amestec rămân delicioase și pufoase și a doua zi.
Este potrivit pentru cei care doresc să satisfacă pofta de prăjituri cu o sursă de carbohidrați de bună calitate, bogată în fibre și cu absorbție lentă. Asigură o senzație de sațietate pe termen lung, având un conținut echilibrat de fibre, care poate avea și efecte benefice asupra digestiei.
Ingrediente:
Produs FĂRĂ SARE ȘI FĂRĂ ÎNDULCITOR. În funcție de utilizare, este necesar să se adauge îndulcitor sau sare.
Cu porția generoasă a acestui amestec, este suficient pentru familii sau pentru a pregăti porții adecvate pentru petreceri. Prăjiturile preparate pot fi congelate și se recomandă să fie decongelate la temperatura camerei, apoi încălzite în cuptor la 100 de grade.
Pentru a obține o aromă mai rafinată, folosim praf de copt fără fosfați de la Éléskamra în loc de bicarbonat de sodiu, fără acid citric.
Este un produs natural realizat din ingrediente naturale, fără aditivi, coloranți, conservanți, arome sau intensificatori de aromă.
Este un amestec de făină artizanală din Ungaria, fără cereale, zahăr, soia, lapte. De asemenea, nu conține făină de migdale, făină de konjac sau drojdie.
Conține doar zaharuri și fibre care apar în mod natural.
Ambalat manual în atelierul nostru garantat fără gluten.
Produs într-o unitate care utilizează semințe de susan și nuci.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Din acest amestec se pot prepara cu ușurință, atât aluaturi dulci, cât și sărate: rulouri cu cacao, diverse plăcinte umplute, chifle, cozonaci. Pot fi pregătite, de asemenea, și pâine, chifle, rulouri cu pizza, plăcinte umplute cu carne, etc., tot ce îți dictează imaginația.
Ingrediente:
Amestecă 3 ouă M (aproximativ 155 g) cu 20 ml de suc de lămâie proaspătă, 130 ml de apă călduță, 25 g de ulei de cocos moale și 40 g de îndulcitor cristalin (eritrit, xilit, glicin etc.) sau 5 g de sare, apoi adaugă 200 g de făină. Amestecă timp de cel puțin 3 minute. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute într-un loc răcoros pentru a ajunge la consistența finală. Pe o suprafață ușor presărată cu făină, întinde-l în forma unui dreptunghi de 30x25 cm, dacă dorești să prepari prăjituri umplute, rulouri sau plăcinte. Împarte-l în 6 părții dacă vrei să faci croissante sau chifle, sau întinde întreaga compoziție pentru a obține o pâine de 25 cm lungime.
Cozonac împletit - BABKA (dulce)
Proporțiile și prepararea aluatului sunt conforme cu cele de mai sus.
Pentru umplutură:
Întinde aluatul în formă de 30x25 cm și unge-l cu ulei de cocos topit, apoi presară amestecul de 4 linguri de îndulcitor și 1 lingură de cacao. Stropește-l cu apă. Rulează-l și taie ruloul în bucăți de câte 15 cm. Așează cele două împletituri una peste alta într-o formă de cozonac tapetată cu hârtie de copt și coace într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 35 de minute.
Proporțiile și prepararea aluatului sunt conforme cu rețeta sărată de mai sus.
Preparăm aluatul sărat conform metodei de mai sus, lăsăm să se odihnească timp de 20 de minute, apoi frământăm puțin cu făină și întindem într-un dreptunghi de aproximativ 8 mm grosime.
Unge cu 100 g de cremă obținută din: 2 căței de usturoi zdrobiți, 30 g de ulei de cocos moale, sare, suc de lămâie după gust. Adaugă câteva felii de slănină, șuncă, cârnați, ceapă, apoi opțional, deasupra, brânză maturată de peste un an.
Coace în cuptor la 200 de grade timp de 15-17 minute (foc de sus și de jos) și vei obține o plăcintă de 25x35 cm. După coacere, vei obține un aluat de aproximativ 12 mm grosime, cu o textură și un gust natural care seamănă foarte mult cu adevărata plăcintă cuptor din târguri.
Aluat dulce fără ouă:
Ingrediente:
Amestecă bine ingredientele de mai sus. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute într-un loc răcoros (sau chiar mai mult). Apoi, pe o suprafață puțin presărată cu făină, frământă ușor. Modelează-l după preferință.
Ingrediente:
Amestecă bine ingredientele de mai sus. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute într-un loc răcoros (sau chiar mai mult). Apoi, pe o suprafață puțin presărată cu făină, frământă ușor. Modelează-l după preferință.
M. Tímea: „Amestecul de făină este preferatul nostru, rulourile cu pizza sunt favoritele din el—prepar mai mult și îngheț, iar dacă rămân, le decongelăm în cuptor în 10 minute dimineața când suntem pe fugă. Și pâinea aerată este cealaltă preferată care se face din această făină. Pur și simplu o adorăm, o prepar în fiecare săptămână pentru familie! Mulțumim pentru dezvoltările minunate! Folosirea amestecurilor de făină ne simplifică viața zilnică.”
K. Viktória: „E destul de greu să aleg care este făina mea preferată de la Éléskamra, dar acesta este marele favorit (iar acum și versiunea pentru mame). Iubesc acest lucru pentru că frământ un aluat și pot pregăti 3-4 feluri de mâncare din el în câteva momente :) Și, într-adevăr, poți face orice din el, fie că este vorba de dumplings la aburi sau kurtos kalacs, sau o gustare caldă bună :)”
Date
Conținut de carbohidrați: Produs cu un conținut de carbohidrați redus cu aproximativ 30%
Energie (kJ): 1 323,98 kJ
Energie (kcal): 317 kcal
Grăsimi: 12,3 g
din care acizi grași saturati: 1,1 g
Carbohidrați: 27,9 g
din care zaharuri: 6,1 g
din care polioli: 0 g
Proteine: 9,8 g
Fibre: 6,6 g
Sare: 0,1 g
Cod produs: 5999887064364
Greutate: 310 g/buc.